Διαφήμιση
Newspedia.gr | Ειδήσεις, νέα για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, το σχολείο, την Παιδεία
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
  • Σύνδεση
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Newspedia.gr | Ειδήσεις, νέα για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, το σχολείο, την Παιδεία
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Διαφήμιση

Τελέστηκε η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά – Στο πλευρό της ο Γιώργος Λιάγκας

30 Ιανουαρίου, 2024
Σε Lifestyle
Τελέστηκε η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά – Στο πλευρό της ο Γιώργος Λιάγκας
5
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

Στο Κιλκίς βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/01), η Φαίη Σκορδά προκειμένου να συμπαρασταθεί στην οικογένειά της για τον χαμό του πατέρα της. Ο πατέρας της παρουσιάστριας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του.

Η κηδεία του ακτινολόγου Δημήτρη Σκορδά, έγινε σήμερα Τρίτη (30/1) στις 15:00 το μεσημέρι.

Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τη μητέρα της για το τραγικό γεγονός. Η ίδια του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και κάθε φορά περνούσε μεγάλο μέρος των διακοπών της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτοφανές ξέσπασμα από την αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι καραγκιοζιλίκια! Οι γιατροί έκαναν…» (video)

Εσπευσμένα στο Υγεία ο Νίκος Μουτσινάς! Νοσηλεύεται μαζί με την Μαρινέλλα

Η εκφορά έγινε σήμερα Τρίτη 30.1.24 από τον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Σταυροχωρίου στις 3 το μεσημέρι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά βρέθηκε και ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Λιάγκας ο οποίος «αφού» άνοιξε την εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης αποχώρησε για να ταξιδέψει στο Κιλκίς ώστε να παρευρεθεί στην κηδεία.

Ο παρουσιαστής λίγα λεπτά μετά την έναρξη του «Πρωινού» ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως θα δώσει τη σκυτάλη στους συνεργάτες του, καθώς θα πρέπει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

«Κύριοι συνάδελφοι, θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα, το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να ‘στε καλά, ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Λιάγκας, δίνοντας πάσα για διαφημίσεις.

Πρωινό: «Ενώνουμε τις φωνές μας με την Φαίη Σκορδά και συμπαραστεκόμαστε ο καθένας από την πλευρά του»

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα από το «Πρωινό», οι συνεργάτες του και παλιοί συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, θέλησαν να στείλουν από τον τηλεοπτικό αέρα τα συλλυπητήριά τους στην παρουσιάστρια.

«Να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένειά της Φαίης Σκορδά για τον ξαφνικό χαμό του μπαμπά της. Σε λίγη ώρα γίνεται η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά. Καλό ταξίδι από εμάς. Ενώνουμε τις φωνές μας με την Φαίη Σκορδά και συμπαραστεκόμαστε ο καθένας από την πλευρά του», είπε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο Βαγγέλης Περρής, συγκινημένος, ανέφερε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, επειδή τα λόγια είναι πολύ φτωχά απέναντι στο μεγαλύτερο γεγονός που μπορεί να συμβεί, την αγάπη μας, μια αγκαλιά και ένα προσωπικό χάδι στη Φαίη».

Η Λίτσα Πατέρα, η οποία διατηρεί φιλική σχέση με την Φαίη Σκορδά, είπε στη συνέχεια: «Να πω κι εγώ στη Φαίη μας συλλυπητήρια. Ο μπαμπάς της πιστεύω ότι θα είναι πάντα δίπλα της, έχω άλλες απόψεις γι’ αυτούς που φεύγουν. Θα είναι πάντα δίπλα της και θα την βοηθάει, θα την αγαπάει όπως πάντα».

Fay’s Time: Οι ψυχές όλων θα ήθελαν να είναι στο Κιλκίς

Δεύτερη μέρα χωρίς τη Φαίη Σκορδά βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα η εκπομπή της «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ. Οι συνεργάτες της, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής σημείωσαν πως θα ήθελαν να είναι στο πλευρό της αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή για εκείνη.

«Δεύτερη μέρα για εμάς εδώ στο Fay’s Time δύσκολη! Ίσως η πιο δύσκολη… Έχουν περάσει ήδη 24 ώρες που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή που βιώνει η Φαίη μας και οι ψυχές όλων θα ήθελαν να είναι στο Κιλκίς. Τα σώματά μας όμως είναι εδώ, γιατί και η σημερινή εκπομπή θα πρέπει να βγει, όπως και τις επόμενες μέρες», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Μαρία Φραγκάκη είπε από την πλευρά της: «Στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά στη Φαίη, την αγάπη μας φυσικά και πραγματικά η σκέψη μας είναι μαζί της».

Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον ΣΚΑΪ: «Ότι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο μας»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής κατά του ΣΚΑΪ. Ο λόγος που ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος ήταν η απόφαση του καναλιού να βγει κανονικά χθες το «Fay’s Time», παρά το πένθος που βιώνει η Φαίη Σκορδά.

«Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ότι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο μας, να το να βγει κανονικά στον αέρα χθες η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτός ο όμιλος, από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι. Ξαφνικά χάνει τον πατέρα της η παρουσιάστριά σου και τι θες να κερδίσεις βγάζοντας μια εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά; Μια εκπομπή που σέρνεται, γιατί καταλαβαίνεις ότι έχει επηρεαστεί όλη η ομάδα από αυτό το πράγμα. Η Φαίη έχει δεθεί με τους συνεργάτες της, είναι προέκταση του πόνου που νιώθει ο συγκεκριμένος άνθρωπος», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια: «Και ως κανάλι και ως εργοδότης, δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Τι κατάφερες; Να κάνεις νούμερα με μια άδεια καρέκλα; Μπορεί να βγάλει ανά πάσα στιγμή ενημέρωση, επανάληψη το My Style Rocks, τόσα πράγματα έχει να δείξει. Άβολο, απαράδεκτο και στα όρια του απάνθρωπου. Άνθρωποι είμαστε ρε παιδιά, έχασε ξαφνικά τον πατέρα της τα ξημερώματα και η εκπομπή συνεχίζεται; Ήταν ξεκάθαρα απόφαση του καναλιού να βγει στον αέρα η εκπομπή. Όταν είσαι εργαζόμενος, δεν μπορείς να απαιτείς από τον εργαζόμενο να ορθώσει ανάστημα. Κι εγώ θέλω να πω στην Ελένη να φύγω σήμερα και να πάω στην κηδεία, αλλά δεν μπορώ, δεν έχω τα κότσια».

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για την απώλεια του Δημήτρη Σκορδά

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά τον χαμό του αγαπητού συναδέλφου Δημητρίου Σκορδά, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και τους εύχεται κουράγιο και καλή δύναμη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βαβάκας Αναστάσιος

 

Ετικέτες: Φαίη Σκορδά
Share2Tweet1
Προηγούμενο άρθρο

Το λάθος που κάνουν οι γονείς με τα αντιπυρετικά στα παιδιά τους – Τι λένε οι παιδίατροι

Επόμενο άρθρο

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν έχω αγγίξει χρήματα από τον Άλλο Άνθρωπο» – Η αλήθεια για τη φωτογραφία που παίζει «φρουτάκια» (video)

Σχετικά Άρθρα

Σε κακή κατάσταση η Φαίη Σκορδά: «Με συγχωρείτε, αυτή τη στιγμή τρέμω» – Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που έλαβε on air

Σε κακή κατάσταση η Φαίη Σκορδά: «Με συγχωρείτε, αυτή τη στιγμή τρέμω» – Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που έλαβε on air

18 Ιουνίου, 2024

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε αρκετά φορτισμένη στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής στον ΣΚΑΪ σχετικά με ένα πολύ σοβαρό θέμα....

Σκορδά κατά Σοϊλέδη: «Δεν είσαι ο Σάκης Ρουβάς, δεν μπορείς να το λες αυτό»

Σκορδά κατά Σοϊλέδη: «Δεν είσαι ο Σάκης Ρουβάς, δεν μπορείς να το λες αυτό»

6 Ιουνίου, 2024

H Φαίη Σκορδά σχολίασε τη συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη στη Δάφνη Καραβοκύρη και τις δηλώσεις του σχετικά με τη δημοσιότητα....

Βαρύ πένθος για τη Φαίη Σκορδά – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Τέλος η Φαίη Σκoρδά, πασίγνωστη παρουσιάστρια η αντικαταστάτρια της

18 Μαρτίου, 2024

Οι αλλαγές στον ΣΚΑΪ και η απόγνωση με τον Γιώργο Αυτιά. Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στο κανάλι του Φαλήρου,...

Φαίη Σκορδά για γέννnση κόρης του Ντάνου: «Ανατρiχιασα. Αuτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωσn»

Φαίη Σκορδά για γέννnση κόρης του Ντάνου: «Ανατρiχιασα. Αuτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωσn»

9 Φεβρουαρίου, 2024

Η συγκινητική σύμπτωση – Στιγμές μεγάλης χαράς για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Δήμητρα Βαμβακούση Ο ηθοποιός και η σύζυγός...

Ντυμένη στα μαύρα στα γενέθλιά της η Φαίη Σκορδά – Η έκπληξη στο καμαρίνι

Ντυμένη στα μαύρα στα γενέθλιά της η Φαίη Σκορδά – Η έκπληξη στο καμαρίνι

9 Φεβρουαρίου, 2024

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Φαίη Σκορδά, η οποία κλείνει τα 44 της χρόνια. Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα...

Επόμενο άρθρο
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν έχω αγγίξει χρήματα από τον Άλλο Άνθρωπο» – Η αλήθεια για τη φωτογραφία που παίζει «φρουτάκια» (video)

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν έχω αγγίξει χρήματα από τον Άλλο Άνθρωπο» - Η αλήθεια για τη φωτογραφία που παίζει «φρουτάκια» (video)

Όλα στη φόρα από την Άντζελα Δημητρίου: «Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές! Μου στέρησαν μέχρι και το νερό» – Όλη η αλήθεια για τον γαμπρό και την κόρη της

Όλα στη φόρα από την Άντζελα Δημητρίου: «Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές! Μου στέρησαν μέχρι και το νερό» - Όλη η αλήθεια για τον γαμπρό και την κόρη της

Παρακαλώ συνδεθείτε για συμμετοχή στην συζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Alfavita (24.290)
  • Esos (4.554)
  • Fresh Education (1.528)
  • ipaidia (10.690)
  • Lifestyle (981)
  • Viral (454)
  • Webex (12)
  • Αθλητικά (121)
  • Αναπληρωτές – Ωρομίσθιοι (285)
  • Αξιολόγηση εκπαιδευτικών (126)
  • Αποσπάσεις – Μεταθέσεις (20)
  • Απόψεις (133)
  • Βάσεις (84)
  • Γλωσσομάθεια (16)
  • Γονείς (739)
  • Γυμνάσιο (7)
  • Δευτεροβάθμια (788)
  • Δημοτικό (16)
  • Δια Βίου Μάθηση (25)
  • Διορισμοί (40)
  • Ειδήσεις (144)
  • Ειδήσεις (723)
  • Ειδική Αγωγή (51)
  • Εκπαίδευση (2.137)
  • Εκπαιδευτική πολιτική (988)
  • Εκπαιδευτικό Υλικό (12)
  • Εκπαιδευτικοί (1.088)
  • Ελλάδα (6.123)
  • ΕΠΑΛ (8)
  • Επιμόρφωση (64)
  • Εργασία (96)
  • Θέματα Εξετάσεων (36)
  • Θρησκεία (51)
  • Ιδιωτικά (15)
  • Ιδιωτικά (61)
  • Ιδιωτική Εκπαίδευση (23)
  • ΙΕΚ (43)
  • ΙΕΠ (12)
  • Κόσμος (1.166)
  • Λύκειο (6)
  • Μαθητές (685)
  • Μεταθέσεις (35)
  • Μεταπτυχιακά (8)
  • Μηχανογραφικό (38)
  • Νηπιαγωγείο (10)
  • Νομοθεσία (38)
  • Οικονομία (324)
  • Πανελλαδικές (441)
  • Περιβάλλον (145)
  • Πολιτική (469)
  • Πολιτισμός (181)
  • Προβολή (3)
  • Πρωτοβάθμια (552)
  • Ροή (40.980)
  • Σεμινάρια – MOOC (33)
  • Στελέχη Εκπαίδευσης (31)
  • Σύλλογοι – Ομοσπονδίες (228)
  • Συνέδρια – Ημερίδες (57)
  • Συνταξιοδοτικό (41)
  • Συντονιστές (11)
  • Τεχνολογία (218)
  • Τράπεζα θεμάτων (7)
  • Τριτοβάθμια (546)
  • Υγεία (848)
  • Ύλη Εξετάσεων (12)
  • Υπ. Παιδείας (976)
  • Φοιτητές (417)
  • Χρήσιμα (7)
Newspedia.gr

Νέα Ανεξάρτητη σελίδα ειδήσεων για την Εκπαίδευση. Όλα τα νέα για εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές και μαθητές. Νομοθεσία, Αποσπάσεις, Μεταθέσεις, Συνταξιοδοτικό και όλες οι κατηγορίες της Παιδείας που σας ενδιαφέρουν.

© 2023 Newspedia.gr.

  • Newspedia.gr
  • Πολιτική cookies
  • Όροι χρήσης
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Home 2
  • Newsletter
  • Newspedia.gr – Ειδήσεις για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, την παιδεία
  • Sample Page
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης – Πολιτική απορρήτου
  • Πολιτική σχετικά με Cookies
  • Πουλιόπουλος Άκης – Παρουσίαση Διπλωματικής Εργασίας

© 2023 Newspedia.gr.