Διαφήμιση
Newspedia.gr | Ειδήσεις, νέα για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, το σχολείο, την Παιδεία
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
  • Σύνδεση
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Newspedia.gr | Ειδήσεις, νέα για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, το σχολείο, την Παιδεία
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Διαφήμιση

Premia Properties: Αγόρασε τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στο Μαρούσι έναντι 20 εκατ. ευρώ – Τα σχέδια στην εκπαίδευση

26 Μαΐου, 2022
Σε Ειδήσεις, Ιδιωτικά
Premia Properties: Αγόρασε τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στο Μαρούσι έναντι 20 εκατ. ευρώ – Τα σχέδια στην εκπαίδευση
1
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

Την υπογραφή στρατηγικής συνεργασίας με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα ανακοίνωσε η Premia Properties. Βάσει της συμφωνίας, η Premia θα αποκτήσει τις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων στο Μαρούσι Αττικής με παράλληλη μακροχρόνια δεκαπενταετή μίσθωση, με δικαίωμα επαναγοράς, και χρήσης από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

Στα ακίνητα περιλαμβάνονται σχολικά κτίρια, αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις 23.114 τετραγωνικών μέτρων σε οικόπεδα 26,6 στρεμμάτων. Η αρχική επένδυση για την PREMIA ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: Προσλήψεις 14.641 αναπληρωτών Α/θμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση και στη Γενική Εκπαίδευση

Σχολεία 2024: Η πρώτη αργία που φέρνει τετραήμερο ξεκούρασης για τους μαθητές

Premia Properties: Αγόρασε τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στο Μαρούσι έναντι 20 εκατ. ευρώ – Τα σχέδια στην εκπαίδευση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επενδύσεις εκσυγχρονισμού και εξελίξεις

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τα επόμενα χρόνια θα εξεταστούν βελτιώσεις καθώς και περιβαλλοντικές αναβαθμίσεις των υφιστάμενων κτιρίων και υποδομών. Με αυτόν τον τρόπο ενδυναμώνονται οι προϋποθέσεις υλοποίησης του οράματος και των στόχων του σχολείου καθώς θα επικεντρωθεί απρόσκοπτα στο εκπαιδευτικό του έργο και στην περαιτέρω εξέλιξη της παιδαγωγικής προσφοράς του.

Η συμφωνία αποτελεί την έναρξη για νέες συνεργασίες στρατηγικών επενδύσεων στον χώρο της εκπαίδευσης μέσω της συνεργασίας των δύο μερών. Χρηματoοικονομικός Σύμβουλος για τη συναλλαγή ενήργησε η DBC Diadikasia S.A. η οποία ενήργησε ως.

Νέες επενδύσεις στην εκπαίδευση

Ο κ. Ηλίας Γεωργιάδης Πρόεδρος της Premia Properties & Διευθύνων Σύμβουλος της STERNER STENHUS Holding δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία μας με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, έναν από τους πιο σημαντικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς της χώρας. Μέσω της σύμπραξης των δυνάμεών μας δημιουργούνται δυνατότητες και για καινούργιες επενδύσεις στον χώρο της εκπαίδευσης. Η συγκεκριμένη συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για επενδύσεις σε κτίρια κοινωνικού χαρακτήρα η οποία είχε ξεκινήσει με την απόκτηση της διαχείρισης 10 σχολείων στην Αττική μέσω προγράμματος ΣΔΙΤ. Αποτελεί επίσης και μια ευκαιρία για την μεταφορά της εμπειρίας μας από αντίστοιχες επενδύσεις της STERNER STENHUS στην Σουηδία»

Ο κ. Κωνσταντίνος Δούκας, Διευθύνων Σύμβουλος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς για τη συνεργασία με την Premia Properties μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο των επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα, η οποία παρόλο ότι είχε διάφορες προτάσεις συνεργασιών στον χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης επέλεξε να συνεργαστεί με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα πιστεύοντας στις Αρχές που το σχολείο εκπέμπει 105 χρόνια τώρα και παράλληλα εμπιστευόμενη πλήρως την διοίκηση του σχολείου και το όραμα που αυτή έχει για το μέλλον του εκπαιδευτικού μας οργανισμού. Μέσα από τη συνεργασία μας δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη στο χώρο της εκπαίδευσης»

Ο κ. Κωνσταντίνος Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Premia Properties δήλωσε: «Η PREMIA συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος με ακίνητα τα οποία εντάσσονται στους στρατηγικούς κλάδους ενδιαφέροντός της όπως ο χώρος της εκπαίδευσης. Μέσω της μακροχρόνιας μίσθωσης με μια υγιή και αναπτυσσόμενη εταιρεία όπως τα Εκπαιδευτήρια Δούκα εμπλουτίζεται το χαρτοφυλάκιό μας με υψηλής ποιότητας κτίρια και παράλληλα αποκτάμε ένα πολύ σημαντικό συνεργάτη στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης».

Ετικέτες: Εκπαιδευτήρια Δούκα
ShareTweet
Προηγούμενο άρθρο

Σοκ τη Βραζιλία: Νεκρός άνδρας – Αστυνομικοί τον έκλεισαν σε περιπολικό με καπνογόνο

Επόμενο άρθρο

Γαβρόγλου για νόμο-πλαίσιο: Διαπλοκή και ακύρωση του εκδημοκρατισμού του πανεπιστημίου

Σχετικά Άρθρα

Δεν υπάρχει διαθέσιμο περιεχόμενο
Επόμενο άρθρο

Γαβρόγλου για νόμο-πλαίσιο: Διαπλοκή και ακύρωση του εκδημοκρατισμού του πανεπιστημίου

Σχέδιο για εκπαιδευτικούς να κάνουν ανώνυμες καταγγελίες για περιστατικά σχολικής βίας, ανακοίνωσε η υπ. Παιδείας

Παρακαλώ συνδεθείτε για συμμετοχή στην συζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Alfavita (24.290)
  • Esos (4.554)
  • Fresh Education (1.528)
  • ipaidia (10.690)
  • Lifestyle (981)
  • Viral (454)
  • Webex (12)
  • Αθλητικά (121)
  • Αναπληρωτές – Ωρομίσθιοι (285)
  • Αξιολόγηση εκπαιδευτικών (126)
  • Αποσπάσεις – Μεταθέσεις (20)
  • Απόψεις (133)
  • Βάσεις (84)
  • Γλωσσομάθεια (16)
  • Γονείς (739)
  • Γυμνάσιο (7)
  • Δευτεροβάθμια (788)
  • Δημοτικό (16)
  • Δια Βίου Μάθηση (25)
  • Διορισμοί (40)
  • Ειδήσεις (144)
  • Ειδήσεις (723)
  • Ειδική Αγωγή (51)
  • Εκπαίδευση (2.137)
  • Εκπαιδευτική πολιτική (988)
  • Εκπαιδευτικό Υλικό (12)
  • Εκπαιδευτικοί (1.088)
  • Ελλάδα (6.123)
  • ΕΠΑΛ (8)
  • Επιμόρφωση (64)
  • Εργασία (96)
  • Θέματα Εξετάσεων (36)
  • Θρησκεία (51)
  • Ιδιωτικά (15)
  • Ιδιωτικά (61)
  • Ιδιωτική Εκπαίδευση (23)
  • ΙΕΚ (43)
  • ΙΕΠ (12)
  • Κόσμος (1.166)
  • Λύκειο (6)
  • Μαθητές (685)
  • Μεταθέσεις (35)
  • Μεταπτυχιακά (8)
  • Μηχανογραφικό (38)
  • Νηπιαγωγείο (10)
  • Νομοθεσία (38)
  • Οικονομία (324)
  • Πανελλαδικές (441)
  • Περιβάλλον (145)
  • Πολιτική (469)
  • Πολιτισμός (181)
  • Προβολή (3)
  • Πρωτοβάθμια (552)
  • Ροή (40.980)
  • Σεμινάρια – MOOC (33)
  • Στελέχη Εκπαίδευσης (31)
  • Σύλλογοι – Ομοσπονδίες (228)
  • Συνέδρια – Ημερίδες (57)
  • Συνταξιοδοτικό (41)
  • Συντονιστές (11)
  • Τεχνολογία (218)
  • Τράπεζα θεμάτων (7)
  • Τριτοβάθμια (546)
  • Υγεία (848)
  • Ύλη Εξετάσεων (12)
  • Υπ. Παιδείας (976)
  • Φοιτητές (417)
  • Χρήσιμα (7)
Newspedia.gr

Νέα Ανεξάρτητη σελίδα ειδήσεων για την Εκπαίδευση. Όλα τα νέα για εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές και μαθητές. Νομοθεσία, Αποσπάσεις, Μεταθέσεις, Συνταξιοδοτικό και όλες οι κατηγορίες της Παιδείας που σας ενδιαφέρουν.

© 2023 Newspedia.gr.

  • Newspedia.gr
  • Πολιτική cookies
  • Όροι χρήσης
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Home 2
  • Newsletter
  • Newspedia.gr – Ειδήσεις για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, την παιδεία
  • Sample Page
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης – Πολιτική απορρήτου
  • Πολιτική σχετικά με Cookies
  • Πουλιόπουλος Άκης – Παρουσίαση Διπλωματικής Εργασίας

© 2023 Newspedia.gr.