Τραγικό τέλος για 33χρονο ψαροντουφεκά-Τον ανέσυραν νεκρό
Νεκρός ανασύρθηκε ο 33χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοείτο το Σάββατο (09/09) στην περιοχή των Κιτριών του δήμου Δυτικής Μάνης στο Μεσσηνιακό Κόλπο.
Το βράδυ ειδοποιήθηκε το λιμενικό από συγγενείς του άτυχου άνδρα και στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του με τη συμμετοχή σκάφους του λιμενικού.
Στις έρευνες συμμετείχαν ιδιωτικά σκάφη, ένα όχημα του Λιμενικού, ένας ιδιώτης δύτης και ένα πλωτό της ΟΑΚ 4χ4 με 2 αυτοδύτες.




![Σπαρακτική η περιγραφή της μάνας του 43χρονου Βαλάντη που πνίγηκε στη λίμνη Κάρλα – Έτσι χάθηκε στα νερά ο γιος της[video]](https://newspedia.gr/wp-content/uploads/2023/09/mana_43xronos_karla-350x250.jpg)


![Πριν Λίγο-Φρικτό τροχαίο με πούλμαν στην Εθνική: 3 Nεκpοί και 25 τραυματίες[Φωτογραφίες]](https://newspedia.gr/wp-content/uploads/2023/09/ekav_troxaio_ektakto-75x75.jpg)