Διαφήμιση
Newspedia.gr | Ειδήσεις, νέα για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, το σχολείο, την Παιδεία
Τετάρτη, 21 Μαΐου, 2025
  • Σύνδεση
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Newspedia.gr | Ειδήσεις, νέα για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, το σχολείο, την Παιδεία
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Διαφήμιση

«Κάτι του έκανε δεν την έδειρε ξαφνικά. Εδώ είναι Βαλκάνια, όχι Σουηδία, αυτή θέλει να τον κλείσει φυλακή»

19 Ιουνίου, 2024
Σε Ελλάδα
Απόστολος Λύτρας: Παραδόθηκε μετά το ένταλμα σύλληψης – Αρνείται ότι έστειλε απειλητικό μήνυμα
74
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

Ο δικηγόρος Σπύρος Ρομποτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και προκάλεσε με τα σχόλια που έκανε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Μετά την τοποθέτηση της παρουσιάστριας του Star για τον Απόστολο Λύτρα και την «καριέρα του που καταστρέφεται» στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της συζύγου του από τον ίδιο, ήταν η σειρά ενός καλεσμένου της να προκαλέσει την κοινή γνώμη.

Ο δικηγόρος Σπύρος Ρομποτής εξαπέλυσε επίθεση κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα. «Η βία δεν είναι μόνο σωματική, είναι και ψυχολογική. Ένας άνθρωπος που έχει σώας τας φρένας και κατέχει άδεια πυροβόλου όπλου, γεγονός που του δίνει το τεκμήριο της ψυχικής υγείας με την έννοια ότι έχει προηγουμένως εξεταστεί από ψυχίατρο, ένας τέτοιος άνθρωπος που ξαφνικά χάνει τον έλεγχο και προβαίνει σε μια τέτοια ακραία και καταδικαστέα από όλους πράξη, προφανώς έχει υποστεί ένα κλονιστικό σοκ», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος στην εκπομπή του Star.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 οικονομικά χόμπι για όλη την οικογένεια

Σχολεία 2024: Η πρώτη αργία που φέρνει τετραήμερο ξεκούρασης για τους μαθητές

«Η δράση προκαλεί αντίδραση. Η αντίδραση μπορεί να ήταν υπερβολική… Η δράση προκαλεί αντίδραση, η αντίδραση ήταν ενδεχομένως υπέρμετρη, τον ξυλοδαρμό εννοώ ως αντίδραση. Ο κανόνας της φυσικής είναι ότι η δράση προκαλεί αντίδραση. Ένας άνθρωπος που έχει σώας τας φρένας μπαίνει στο αυτοκίνητο και πλακώνει τη γυναίκα του στο ξύλο; Πόσο φυσιολογικό σας φαίνεται αυτό;» συνέχισε ο Σπύρος Ρομποτής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δεν κατέθεσε μήνυση γιατί γνώριζε με ποιο τρόπο η διαδικασία θα κινηθεί αυτεπάγγελτα. Προφανώς και ο κύριος Λύτρας υπήρξε δέκτης ενός κλονιστικού γεγονότος τέτοιου… Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος, ξαφνικά μύγα τον τσίμπησε και άρχισε να χτυπά τη γυναίκα του;» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Από μόνη της έπρεπε να φροντίσει και να του πει στα πλαίσια μιας σχέσης που είχαν επί σειρά ετών, προσωπική και επαγγελματική, να πάει να πάρει κάποια πράγματα. Όταν είσαι φυλασσόμενη και βλέπεις την κόρη, τον πρώην συνεργάτη σου και νομίζεις ότι βλέπεις μπαμπούλα και πατάς το panic button, εντάξει. Είναι ξεκάθαρο ότι στόχο έχεις να τον κλείσεις τον άλλον στη φυλακή. Έγινε ό,τι έγινε, τελείωσε, ασκήθηκε ποινική δίωξη… Να το δούμε και ανάποδα; Ακόμα και η άσκηση ποινικής δίωξης για μένα σφάλει» κατέληξε ο Σπύρος Ρομποτής.

Μάλιστα, όταν ο συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη αντέδρασε στα λεγόμενά του λέγοντάς του «έτσι όπως σας ακούω να μιλάτε τόση ώρα θεωρώ ότι λέτε πως φταίει η κακιά η ώρα», ο δικηγόρος απάντησε: «Αυτό ακριβώς. Η κακιά η ώρα η οποία οδήγησε στο κακό το χέρι. Δεν είμαστε όλοι τόσο Σουηδοί στη ζωή μας… Η Σουηδία μας πέφτει λίγο μακριά. Είμαστε λίγο Βαλκάνιοι εδώ σε αυτή τη χώρα. Κι αυτή η χώρα δεν έχει ζήσει Αναγέννηση, αλλά 400 χρόνια σκλαβιάς. Ο νοών νοείτω…».






Σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Ρομποτής σημείωσε πως ο ξυλοδαρμός «ήταν ήταν ένα συμπτωματικό γεγονός» και πρόσθεσε «αν έχεις συναισθήματα για έναν άνθρωπο δε συμπεριφέρεσαι κατ’ αυτόν τον τρόπο, ούτε τον δέρνεις, ούτε τον εκθέτεις. Ήταν μια βάναυση κακοποιητική συμπεριφορά, ήταν όμως ένα μεμονωμένο γεγονός, που είχε ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής δίωξης. Κακώς για μένα. Κακώς επενέβη ο Άρειος Πάγος».

Μάλιστα λίγο αργότερα, ο γνωστός δικηγόρος επεσήμανε: «ήταν λάθος του, δεν είσαι εγκληματίας τώρα, εντάξει. Ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός» και συμπλήρωσε: ότι «ήταν η κακιά η ώρα η οποία οδήγησε στο κακό το χέρι. Δεν είμαστε όλοι τόσο Σουηδοί εδώ. Είμαστε λίγο Βαλκάνια σε αυτή τη χώρα. Αυτή η χώρα δεν έχει ζήσει Αναγέννηση αλλά 400 χρόνια σκλαβιάς. Στεκόμαστε σε ένα αποτέλεσμα που είναι πέρα για πέρα κατακριτέο. Δεν εξετάζουμε τα αίτια που για μένα θα έπρεπε να είναι μέρος της ανάκρισης».

«Είναι καθοδηγούμενη για να τον κλείσει στη φυλακή τον άνθρωπο. Καλά εντάξει, πάτα το panic button, φέρε και πέντε κανάλια και μου λες μετά για παραβίαση περιοριστικών μέτρων, με το περιπολικό απ’ έξω…» και κατέληξε τονίζοντας πως ο Απόστολος Λύτρας δεν πρέπει να σταυρωθεί για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Λεπτά πριν τον εφιάλτη: Για 1η φορά βίντεο από το εστιατόριο που ήταν Λύτρας – Πολυζωγοπούλου – Οι τελευταίες κινήσεις

Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχαν δείπνο σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων πριν από το «επεισόδιο» με τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης δικηγόρου.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Fay’s Time», και ο Άγγελος Βουράκης αποκάλυψαν ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τα γεγονότα λίγα λεπτά πριν το ζευγάρι εγκαταλείψει το κατάστημα.

Σύμφωνα με τον Άγγελο Βουράκη, την εκείνη βραδιά στο εν λόγω εστιατόριο παρέμενε και η αποστολή του Παναθηναϊκού. Στο βίντεο, ο Απόστολος Λύτρας διακρίνεται ως ευδιάθετος και χαλαρός.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου θα έπεφτε θύμα μιας σειράς απειλητικών γεγονότων…

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ:

«Παίζει θέατρο, μας κοροϊδεύει στα μούτρα μας»: Προσποιήθηκε ότι φορούσε χειροπέδες ο Λύτρας, δεν είδε την κάμερα και… καρφώθηκε

Σήμερα, 18.06, προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ένα βίντεο στο οποίο ο Απόστολος Λύτρας προσποιείται ότι φορά χειροπέδες κατά τη διάρκεια μιας μεταγωγής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια.

Λίγοι άνθρωποι αρχικά παρατήρησαν αυτή τη λεπτομέρεια, αλλά δεν άργησαν να γίνουν viral και τα υπόλοιπα. Στο σχετικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται να καλύπτει τις χειροπέδες του με το σακάκι του και να προσποιείται ότι είναι δεμένος με χειροπέδες. Όταν φτάνει στην πόρτα του δικαστηρίου, κατεβάζει τα χέρια του και είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν χειροπέδες και ότι δεν φοράει καθόλου.

Λύτρας«Εδώ έγινε μια σκηνοθεσία και αυτό δεν είναι καθόλου σωστό. Είναι απαραίτητη στο πρωτόκολλο η χειροπέδηση μέχρι να παραδοθούν στις Αρχές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Παίζει θέατρο. Μου το στείλανε πολλοί», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε στον αέρα μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του: «Εδώ έχουμε μία θεατρική παράσταση. Έχω πάνω στα χέρια το σακάκι και λίγο πριν μπει μέσα ξεχνιέται, άφησε τα χέρια και δεν υπήρχαν χειροπέδες. Μας κοροϊδεύει μες στη μούρη μας».

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ:






Ετικέτες: Απόστολος Λύτρας
Share30Tweet19
Προηγούμενο άρθρο

Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρή 26χρονη – Βρέθηκε σημείωμα

Επόμενο άρθρο

Αναστασία Γιάμαλη για Αλέξη Κούγια και Ζήνα Κουτσελίνη: «Η είδηση δεν είναι οι καριέρες»

Σχετικά Άρθρα

Σάλος με τον πατέρα του Απόστολου Λύτρα: Πήρε θέση και είπε βαριά λόγια, προκαλεί θύελλα αντιδράσεων

Σάλος με τον πατέρα του Απόστολου Λύτρα: Πήρε θέση και είπε βαριά λόγια, προκαλεί θύελλα αντιδράσεων

23 Ιουνίου, 2024

Απόστολος Λύτρας: «Έδωσε αφορμή η γυναίκα του! Ήταν η κακιά η ώρα» δηλώνει ο πατέρας του, Μανώλης Ο πατέρας του...

Του παίρνει και την κόρη του: Ασταμάτητη η Σοφία Πολυζωγοπούλου θέλει να τελειώσει τον Απόστολο Λύτρα – Η επόμενη κίνηση της

Του παίρνει και την κόρη του: Ασταμάτητη η Σοφία Πολυζωγοπούλου θέλει να τελειώσει τον Απόστολο Λύτρα – Η επόμενη κίνηση της

21 Ιουνίου, 2024

Αίτηση διαζυγίου και ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια της κόρης τους καταθέτει η σύζυγος του Λύτρα Οι επόμενες κινήσεις της...

Απόστολος Λύτρας: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι λόγω χρέους

Απόστολος Λύτρας: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι λόγω χρέους

20 Ιουνίου, 2024

Ο Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε σήμερα στη φυλακή και πριν από λίγη ώρα αποκαλύφθηκε ότι είχε χρέη και η μεζονέτα του...

Auτή είναι η πρώην σύζυγός του Απόστολου Λύτρα που κατηγορείται για απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης

Auτή είναι η πρώην σύζυγός του Απόστολου Λύτρα που κατηγορείται για απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης

20 Ιουνίου, 2024

Προσθεσμία πήρε για να απολογηθεί η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά την ποινική δίωξη Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η πρώην...

Αναστασία Γιάμαλη για Αλέξη Κούγια και Ζήνα Κουτσελίνη: «Η είδηση δεν είναι οι καριέρες»

Αναστασία Γιάμαλη για Αλέξη Κούγια και Ζήνα Κουτσελίνη: «Η είδηση δεν είναι οι καριέρες»

19 Ιουνίου, 2024

Απασφάλισε η Αναστασία Γιάμαλη κατά του Κούγια & της Κουτσελίνη για τις δημόσιες τοποθετήσεις τους στην υπόθεση του Λύτρα Απασφάλισε...

Επόμενο άρθρο
Αναστασία Γιάμαλη για Αλέξη Κούγια και Ζήνα Κουτσελίνη: «Η είδηση δεν είναι οι καριέρες»

Αναστασία Γιάμαλη για Αλέξη Κούγια και Ζήνα Κουτσελίνη: «Η είδηση δεν είναι οι καριέρες»

Θρήνος για γνωστό Έλληνα ηθοποιό: «Πέθανε εντελώς ξαφνικά, δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του»

Θρήνος για γνωστό Έλληνα ηθοποιό: «Πέθανε εντελώς ξαφνικά, δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του»

Παρακαλώ συνδεθείτε για συμμετοχή στην συζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Alfavita (24.290)
  • Esos (4.554)
  • Fresh Education (1.528)
  • ipaidia (10.690)
  • Lifestyle (981)
  • Viral (454)
  • Webex (12)
  • Αθλητικά (121)
  • Αναπληρωτές – Ωρομίσθιοι (285)
  • Αξιολόγηση εκπαιδευτικών (126)
  • Αποσπάσεις – Μεταθέσεις (20)
  • Απόψεις (133)
  • Βάσεις (84)
  • Γλωσσομάθεια (16)
  • Γονείς (739)
  • Γυμνάσιο (7)
  • Δευτεροβάθμια (788)
  • Δημοτικό (16)
  • Δια Βίου Μάθηση (25)
  • Διορισμοί (40)
  • Ειδήσεις (144)
  • Ειδήσεις (723)
  • Ειδική Αγωγή (51)
  • Εκπαίδευση (2.137)
  • Εκπαιδευτική πολιτική (988)
  • Εκπαιδευτικό Υλικό (12)
  • Εκπαιδευτικοί (1.088)
  • Ελλάδα (6.123)
  • ΕΠΑΛ (8)
  • Επιμόρφωση (64)
  • Εργασία (96)
  • Θέματα Εξετάσεων (36)
  • Θρησκεία (51)
  • Ιδιωτικά (15)
  • Ιδιωτικά (61)
  • Ιδιωτική Εκπαίδευση (23)
  • ΙΕΚ (43)
  • ΙΕΠ (12)
  • Κόσμος (1.166)
  • Λύκειο (6)
  • Μαθητές (685)
  • Μεταθέσεις (35)
  • Μεταπτυχιακά (8)
  • Μηχανογραφικό (38)
  • Νηπιαγωγείο (10)
  • Νομοθεσία (38)
  • Οικονομία (324)
  • Πανελλαδικές (441)
  • Περιβάλλον (145)
  • Πολιτική (469)
  • Πολιτισμός (181)
  • Προβολή (3)
  • Πρωτοβάθμια (552)
  • Ροή (40.980)
  • Σεμινάρια – MOOC (33)
  • Στελέχη Εκπαίδευσης (31)
  • Σύλλογοι – Ομοσπονδίες (228)
  • Συνέδρια – Ημερίδες (57)
  • Συνταξιοδοτικό (41)
  • Συντονιστές (11)
  • Τεχνολογία (218)
  • Τράπεζα θεμάτων (7)
  • Τριτοβάθμια (546)
  • Υγεία (848)
  • Ύλη Εξετάσεων (12)
  • Υπ. Παιδείας (976)
  • Φοιτητές (417)
  • Χρήσιμα (7)
Newspedia.gr

Νέα Ανεξάρτητη σελίδα ειδήσεων για την Εκπαίδευση. Όλα τα νέα για εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές και μαθητές. Νομοθεσία, Αποσπάσεις, Μεταθέσεις, Συνταξιοδοτικό και όλες οι κατηγορίες της Παιδείας που σας ενδιαφέρουν.

© 2023 Newspedia.gr.

  • Newspedia.gr
  • Πολιτική cookies
  • Όροι χρήσης
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Home 2
  • Newsletter
  • Newspedia.gr – Ειδήσεις για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, την παιδεία
  • Sample Page
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης – Πολιτική απορρήτου
  • Πολιτική σχετικά με Cookies
  • Πουλιόπουλος Άκης – Παρουσίαση Διπλωματικής Εργασίας

© 2023 Newspedia.gr.