Διαφήμιση
Newspedia.gr | Ειδήσεις, νέα για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, το σχολείο, την Παιδεία
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
  • Σύνδεση
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Newspedia.gr | Ειδήσεις, νέα για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, το σχολείο, την Παιδεία
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Διαφήμιση

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ρε μ@λ@κ@ τι λες; Από τη στιγμή που δήλωσα ανοιχτά τον σ@ξου@λικό μου προσανατολισμό…» (Video)

7 Φεβρουαρίου, 2024
Σε Lifestyle
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ρε μ@λ@κ@ τι λες; Από τη στιγμή που δήλωσα ανοιχτά τον σ@ξου@λικό μου προσανατολισμό…» (Video)
7
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

Φώτης Σεργουλόπουλος: Έξαλλος ο παρουσιαστής με τα σχόλια για τον γιο και την προσωπική του ζωή

Τη δική του απάντηση σε όσους αντιδρούν με το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών στη χώρα μας και την τεκνοθεσία από αυτά μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής που έχει μιλήσει ανοιχτά για τον σ@ξου@λικό του προσανατολισμό και έχει υιοθετήσει και έναν γιο, εξέφρασε τις σκέψεις του λέγοντας πως δεν μπορεί να ανέχεται να μιλά ο καθένας για το παιδί του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτοφανές ξέσπασμα από την αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι καραγκιοζιλίκια! Οι γιατροί έκαναν…» (video)

Εσπευσμένα στο Υγεία ο Νίκος Μουτσινάς! Νοσηλεύεται μαζί με την Μαρινέλλα

«Ρε μ@λ@κ@ τι λες; Από τη στιγμή που δήλωσα ανοιχτά τον σ@ξου@λικό μου προσανατολισμό…»

«Το τι έχει γίνει από τη μέρα που δήλωσα ανοιχτά τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, θα μπορούσα να μην το έχω συζητήσει αν δεν ήμουν δημόσιο πρόσωπο. Στις συνεντεύξεις ρωτάμε και πράγματα για την προσωπική ζωή του άλλου. Δε μπορούσα να μιλάω και να προσπαθώ να κρύψω το φύλο της σχέσης μου λέγοντας “ο άνθρωπός μου”. Αισθανόμουν ότι ήμουν πάρα πολύ ψεύτικος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχει μπει σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. Το τι διαβάζουμε, και το τι ακούμε, και το πόσο κακοποιητικός λόγος υπάρχει, από εκκλησία, από ανθρώπους που δε μας γνωρίζουν. Μας λένε με τα χειρότερα. Ακόμα και άνθρωποι της διανόησης χρησιμοποιούν λέξεις πολύ άσχημες για εμάς, για μένα, για το παιδί μου.

Αν εσένα ερχόταν κάποιος να μιλήσει για το παιδί σου και έλεγε ότι θα βγει de facto σαν τα μούτρα σου, δε θα του έλεγες “ρε μ@@@κα τι λες;”, δε θα σηκωνόταν ο πατέρας από μέσα σου; Γιατί εγώ να κάθομαι να ανέχομαι ότι θα μιλήσει ο καθένας για το παιδί μου; Είμαι καλά, γιατί αυτή τη στιγμή έρχεται όλο αυτό, να γίνει νόμιμο και να μη μπορείς να με ξαναπείς έτσι» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο “Uncut Oneman”.

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Εύχομαι όλοι οι άνδρες να ανακαλύψουμε τη γυναικεία μας πλευρά»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου για τη γυναικεία πλευρά των ανδρών, μίλησε στον αέρα της εκπομπής του με τίτλο «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ και ευχήθηκε όλοι οι άνδρες να την ανακαλύψουν.






Συγκεκριμένα ο ηθοποιός παρότρυνε με τις δηλώσεις του, όλους τους άνδρες να ανακαλύψουν την γυναικεία τους πλευρά που κρύβουν μέσα τους: «Εδώ είναι όταν συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση, την αποδέχτηκα, είπα “Ναι έχω και αυτή την πλευρά μου μέσα”, όσο αρσενικά και να είμαστε, έχουμε θηλυκή φύση μέσα μας και πρέπει να την αγαπάμε» είπε δείχνοντας μία εικόνα από το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του.

Μετά την προβολή της συνέντευξης ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε: «Αυτή η δήλωσή του ήταν πολύ σημαντική, αυτή τη στιγμή που οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στο μέτωπο κανονικά, ένας άνδρας που αγαπάει τις γυναίκες να λέει “Ανακαλύπτω τη γυναικεία μου πλευρά, συμφιλιώνομαι με αυτή” για μένα αυτό σημαίνει ότι ως άνδρας αγαπάω τις γυναίκες, βρίσκομαι κοντά τους και δεν τις έχω απέναντι», είπε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, ενώ κατέληξε για τον Σταύρο Σβήγκο: «Να χαίρεσαι τη γυναικεία σου πλευρά και εύχομαι όλοι να την ανακαλύψουμε κάποια στιγμή».

Ετικέτες: Φώτης Σεργουλόπουλος
Share3Tweet2
Προηγούμενο άρθρο

«Πλήρωναν 200 ευρώ για να τον βλέπουν να με χαστουκίζει! Πότιζε αλκοόλ κορίτσια 15-17 ετών και μετά τις πήγαινε σηκωτές…» – Αποκαλύψεις φρίκης από τα θύματα του Youtuber (Video)

Επόμενο άρθρο

Νεκρός 8χρονος από την Λαμία – Παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και πέθανε σε 5 μέρες

Σχετικά Άρθρα

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου ένα πράγμα δεν καταλαβαίνει και με ρωτάει: γιατί δεν είμαστε ίσοι;»

Συγκινεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Μπορεί τώρα να μας βλέπουν παιδιά που άκουγαν τις καμπάνες των εκκλησιών να χτυπάνε εναντίον τους»

17 Φεβρουαρίου, 2024

Το βράδυ της Πέμπτης 15/2 ψηφίστηκε στην ελληνική Βουλή το νομοσχέδιο που επιτρέπει και νομιμοποιεί τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών...

Φώτης Σεργουλόπουλος για την προσωπıκή του ζωή: «Τον γνώρıσα στα 23 και χωρiσαμε όταν ήμοuν 35»

Φώτης Σεργουλόπουλος για την προσωπıκή του ζωή: «Τον γνώρıσα στα 23 και χωρiσαμε όταν ήμοuν 35»

9 Φεβρουαρίου, 2024

Στις σχέσεις που έχει κάνει στη ζωή του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκαλύπτοντας ότι...

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου ένα πράγμα δεν καταλαβαίνει και με ρωτάει: γιατί δεν είμαστε ίσοι;»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου ένα πράγμα δεν καταλαβαίνει και με ρωτάει: γιατί δεν είμαστε ίσοι;»

16 Ιανουαρίου, 2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Εγώ πήρα τα πράγματα στη ζωή έτσι όπως ήταν, έκανα αυτό που ήθελα. Θα ήθελα να έχω μία...

Αλέξης Κούγιας για Μουτσινά και Σεργουλόπουλο: “Απαγορεύεται δύο ομοφυλόφιλοι να αποκτήσουν παιδί – Δεν έχει αποκτήσει παιδί. Δύο άντρες πώς να έχουν αποκτήσει παιδί;”

Αλέξης Κούγιας για Μουτσινά και Σεργουλόπουλο: “Απαγορεύεται δύο ομοφυλόφιλοι να αποκτήσουν παιδί – Δεν έχει αποκτήσει παιδί. Δύο άντρες πώς να έχουν αποκτήσει παιδί;”

20 Σεπτεμβρίου, 2023

Τα βέλη του τόσο για τον Νίκο Μουτσινά όσο και για τον Φώτη Σεργουλόπουλο έριξε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις...

Επόμενο άρθρο
ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Νεκρός 8χρονος από την Λαμία - Παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και πέθανε σε 5 μέρες

Σουβλάκια και λουκάνικα έφαγαν Κασσελάκης και Τάιλερ σε καντίνα της Κοζάνης

Σουβλάκια και λουκάνικα έφαγαν Κασσελάκης και Τάιλερ σε καντίνα της Κοζάνης

Παρακαλώ συνδεθείτε για συμμετοχή στην συζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Alfavita (24.290)
  • Esos (4.554)
  • Fresh Education (1.528)
  • ipaidia (10.690)
  • Lifestyle (981)
  • Viral (454)
  • Webex (12)
  • Αθλητικά (121)
  • Αναπληρωτές – Ωρομίσθιοι (285)
  • Αξιολόγηση εκπαιδευτικών (126)
  • Αποσπάσεις – Μεταθέσεις (20)
  • Απόψεις (133)
  • Βάσεις (84)
  • Γλωσσομάθεια (16)
  • Γονείς (739)
  • Γυμνάσιο (7)
  • Δευτεροβάθμια (788)
  • Δημοτικό (16)
  • Δια Βίου Μάθηση (25)
  • Διορισμοί (40)
  • Ειδήσεις (144)
  • Ειδήσεις (723)
  • Ειδική Αγωγή (51)
  • Εκπαίδευση (2.137)
  • Εκπαιδευτική πολιτική (988)
  • Εκπαιδευτικό Υλικό (12)
  • Εκπαιδευτικοί (1.088)
  • Ελλάδα (6.123)
  • ΕΠΑΛ (8)
  • Επιμόρφωση (64)
  • Εργασία (96)
  • Θέματα Εξετάσεων (36)
  • Θρησκεία (51)
  • Ιδιωτικά (15)
  • Ιδιωτικά (61)
  • Ιδιωτική Εκπαίδευση (23)
  • ΙΕΚ (43)
  • ΙΕΠ (12)
  • Κόσμος (1.166)
  • Λύκειο (6)
  • Μαθητές (685)
  • Μεταθέσεις (35)
  • Μεταπτυχιακά (8)
  • Μηχανογραφικό (38)
  • Νηπιαγωγείο (10)
  • Νομοθεσία (38)
  • Οικονομία (324)
  • Πανελλαδικές (441)
  • Περιβάλλον (145)
  • Πολιτική (469)
  • Πολιτισμός (181)
  • Προβολή (3)
  • Πρωτοβάθμια (552)
  • Ροή (40.980)
  • Σεμινάρια – MOOC (33)
  • Στελέχη Εκπαίδευσης (31)
  • Σύλλογοι – Ομοσπονδίες (228)
  • Συνέδρια – Ημερίδες (57)
  • Συνταξιοδοτικό (41)
  • Συντονιστές (11)
  • Τεχνολογία (218)
  • Τράπεζα θεμάτων (7)
  • Τριτοβάθμια (546)
  • Υγεία (848)
  • Ύλη Εξετάσεων (12)
  • Υπ. Παιδείας (976)
  • Φοιτητές (417)
  • Χρήσιμα (7)
Newspedia.gr

Νέα Ανεξάρτητη σελίδα ειδήσεων για την Εκπαίδευση. Όλα τα νέα για εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές και μαθητές. Νομοθεσία, Αποσπάσεις, Μεταθέσεις, Συνταξιοδοτικό και όλες οι κατηγορίες της Παιδείας που σας ενδιαφέρουν.

© 2023 Newspedia.gr.

  • Newspedia.gr
  • Πολιτική cookies
  • Όροι χρήσης
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα Αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Home 2
  • Newsletter
  • Newspedia.gr – Ειδήσεις για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, την παιδεία
  • Sample Page
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης – Πολιτική απορρήτου
  • Πολιτική σχετικά με Cookies
  • Πουλιόπουλος Άκης – Παρουσίαση Διπλωματικής Εργασίας

© 2023 Newspedia.gr.