Το κατώφλι του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών θα περάσουν πρώτα γιατροί, νοσηλευτές και ιατροδικαστές που εξέτασαν τα 3 κοριτσάκια στην Πάτρα
Εντός της εβδομάδας, αφού πρώτα μελετήσουν κάθε διαθέσιμο στοιχείο, οι αξιωματικοί του θα αρχίσουν να λαμβάνουν καταθέσεις για την τραγωδία με τα τρία νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας από την Πάτρα.
Σε πρώτη φάση θα κληθούν να καταθέσουν γιατροί και νοσηλευτές που παρακολουθούσαν εν ζωή σε νοσοκομείο στην Αχαΐα και στην Αττική τα τρία άτυχα παιδιά, ενώ στη συνέχεια σειρά θα πάρουν που εξέτασαν τις σορούς.
Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές – τοξικολογικές εξετάσεις, που θα βγουν μέσα στο επόμενο 20ήμερο. Τελευταίοι που θα κληθούν για κατάθεση, είναι οι γονείς των παιδιών που ζητούν – όπως λένε – «να γίνει η έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες».
Τα σημεία που προβληματίζουν
Αρκετά σημεία έχουν προβληματίσει τους αστυνομικούς που ανέλαβαν τη διερεύνηση της τραγωδίας. Ένα απ’ αυτά είναι οι ομοιότητες στον τρόπο , καθώς επίσης και το γεγονός πως οι γονείς τους δεν είχαν κανένα καρδιολογικό ιστορικό ή οποιαδήποτε νόσο.
Αίσθηση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι κατέληξε πριν από μερικές ημέρες εντελώς ξαφνικά, ενώ μόλις 20 λεπτά πριν είχε εξεταστεί από ιατρική ομάδα και όλα έδειχναν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ήταν μόνο η μητέρα της, που κάλεσε σε βοήθεια όταν αντιλήφθηκε ότι το παιδί «σβήνει».