«Είναι συγκλονισμένος με το αποτέλεσμα στην Ιταλία» – «Με το ζόρι προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του»
Αναφερόμενος στα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Κώστας Ζαχαριάδης, έκανε… δώρο ένα πακέτο χαρτομάντηλα στον υπουργό Εσωτερικών, .
«Βλέπω ότι ο κ. Βορίδης είναι συγκλονισμένος με το αποτέλεσμα στην Ιταλία. Με το ζόρι προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του γι’ αυτό θα του κάνω δώρο στον… αέρα ένα πακέτο με χαρτομάντηλα για να τα σκουπίσει» είπε στον ΣΚΑΪ ο και πρόσθεσε: «Γιατί είναι συγκλονισμένος όπως και άλλοι στη ΝΔ που μας το παίζουν – όχι ο κ. Βορίδης – προοδευτικοί».
Στην επισήμανση ότι πρόκειται για υγρά μαντηλάκια, ο κ. Βορίδης χαμογελώντας σχολίασε ότι «δεν βοηθούν στα δάκρυα».
Στη συνέχεια ο Κ. Ζαχαριάδης είπε ότι έφερε τα χαρτομάντηλα και η κίνησή του αυτή ήταν μελετημένη.
Τότε, απάντησε ότι «ίσως πρέπει να τα κρατήσει ο κ. Ζαχαριάδης για να βοηθήσουν να φύγει λίγο η δημοκρατική πούδρα γιατί μάλλον θυμάται τον κ. Καμμένο».
Ο κ. Ζαχαριάδης τον ρώτησε τότε «Εσείς είστε κεντρώος πολιτικός και ο κ. Καμμένος ακροδεξιός;».
τού απάντησε: «Εγώ είπα και λέω πάντα ότι είμαι Δεξιός».