Πότε θα ανοίξουν οι πίνακες της Γενικής Εκπαίδευσης και Πότε της Ειδικής Αγωγής – Τι προλαβαίνουν να κάνουν οι νέοι εκπαιδευτικοί
Ενώ υπάρχουν όλες οι ενδείξεις με βάση τις ανακοινώσεις ότι οι πίνακες της Ειδικής Αγωγής θα ανοίξουν στις σύμφωνα με τις δηλώσεις και του προέδρου του ΑΣΕΠ ώστε να καταθέσουν τα χαρτιά τους οι εκπαιδευτικοί για τις προσλήψεις αναπληρωτών και τους ενδεχόμενους διορισμούς το ίδιο θα πραγματοποιηθεί και εντός του 2023 με τους πίνακες της Γενικής Εκπαίδευσης που αφορούν τον μεγαλύτερο πληθυσμό των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Μάλιστα το άνοιγμα των πινάκων της Γενικής Εκπαίδευσης θα το προλάβουν και οι χιλιάδες απόφοιτοι των παιδαγωγικών τμημάτων και καθηγητικών σχολών που θα ορκιστούν από τον Μαϊο έως και τον Οκτώβριο.
Τι μπορείτε να προλάβετε για να μοριοδοτηθείτε από σήμερα και έως το άνοιγμα της Γενικής
Για τους Πίνακες της Γενικής Εκπαίδευσης του 2023 δεν μπορεί κανείς να προλάβει εάν ξεκινήσει τώρα κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα το οποίο έχει διάρκεια 1,5 έτους!
Αυτά που μπορεί να προλάβει είναι τα 9μηνα μοριοδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα (εξ αποστάσεως σεμινάρια) από δημόσια Πανεπιστήμια τα οποία ξεκινούν τέλη Απριλίου και αρχές Μαϊου
Συγκεκριμένα τα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το GoLearn που αποτελούν τα νούμερο ένα σε ζήτηση σεμινάρια ξεκινούν στις 25 Απριλίου και στις 25 Μαίου.
Ποια σεμινάρια μοριοδοτούν νέους εκπαιδευτικούς και έχουν ανοικτές αιτήσεις Απρίλιο – Μάϊο
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ξεκινάει στις 25 Απριλίου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα τα:
2 Μαϊου ξεκινούν εξ αποστάσεως και ασύγχρονα τα παρακάτω:
Τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Πατρών ξεκινούν στις 9 Μαϊου
9 Μηνα σεμινάρια και όχι 7μηνα από Πανεπιστήμια με Παιδαγωγικά Τμήματα
Παραπάνω σας παρουσιάζουμε σεμινάρια που μοριοδοτούν τους εκπαιδευτικούς και πληρούν το νομοθετικό πλαίσιο. Ο λόγος που σας παρουσιάζουμε 9μηνα προγράμματα άνω των 400 ωρών είναι καθώς οι πλειοψηφία των εκπαιδευτικών τα επιλέγει ώστε να έχει “αέρα” σε περίπτωση που ξανά αλλάξει η νομοθεσία και ζητούν 9μηνης διάρκειας!
4 μόρια με Πιστοποίηση Υπολογιστών και άλλα 7 έξτρα με Πιστοποίηση Αγγλικών
Οι πιο εύκολες αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ πιστοποιήσεις Υπολογιστών και Αγγλικών προσφέρονται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn σε εκπαιδευτικούς που θέλουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους και να λάβουν τα μόρια
Η Πιστοποίηση Αγγλικών μπορείτε να την εξ αποστάσεως και ασύγχρονα μόνο με 111 ευρώ ενώ την Πιστοποίηση Υπολογιστών μπορείτε να την πάρετε από μόνο με 95 ευρώ