Ο Δήμος Περιστερίου δεν έχει δώσει ακόμα το ποσό των 72.150 ευρώ που του χορηγήθηκε τον Νοέμβριο για τη θέρμανση των σχολείων, σύμφωνα με την Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής
Από τις 22 Νοεμβρίου του 2021 έχει εκδοθεί για την κατανομή 7 εκατομμυρίων ευρώ σε όλους τους Δήμους της χώρας για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους.
Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, χορηγήθηκε το ποσό των 72.150 ευρώ στον Δήμο Περιστερίου ως έκτακτη επιχορήγηση για τη θέρμανση, όπως αναφέρει η .

Απ’ ότι φαίνεται το ποσό αυτό δεν έχει ακόμα αξιοποιηθεί, καθώς η ΕΛΜΕ καλεί τον Δήμο να δώσει τα χρήματα στα σχολεία της περιοχής, αφού δεν μπορούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και του φυσικού αερίου.
Ο Δήμος δεν φαίνεται να μερίμνησε για τους κρύους μήνες του χειμώνα, παρά τις σφοδρές κακοκαιρίες που έπληξαν τη χώρα.
Η επιστολή
Αναλυτικά, η επιστολή της στον Δήμο Περιστερίου:
ΕΓΓΡΑΦΟ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Όπως πληροφορηθήκαμε, λάβατε έκτακτη επιχορήγηση για τη θέρμανση των σχολείων 75 περίπου χιλιάδων. Παρακαλούμε να αποσταλεί αμέσως το ποσό αυτό στα σχολεία, τα οποία, όπως προφανώς γνωρίζετε, βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και δεν είναι σε θέση να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και του φυσικού αερίου.
To ΔΣ