Βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του εκπαιδευτικού
Tη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του δασκάλου, Δημήτρη Αναγνωστόπουλου, εκφράζει σε ψήφισμά του ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων.
«Ο ιδιαίτερα προσηνής συνάδελφος, υπήρξε άψογος Εκπαιδευτικός και Άνθρωπος, επιτελώντας στο ακέραιο τα καθήκοντά του, τιμώντας τον κλάδο και το λειτούργημα του Δασκάλου. Άριστος εκπαιδευτικός, στα 28 χρόνια υπηρεσίας του, μόρφωσε και εκπαίδευσε αγόγγυστα πλήθος παιδιών. Ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, εργάστηκε με αξιοζήλευτο ζήλο μέχρι πριν από έναν χρόνο παρόλα τα προβλήματα υγείας που του προέκυψαν αιφνιδίως» αναφέρεται.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.